Les millors apps

Hola a tots !

Aquesta entrada torna a ser de les millors apps que crec que són imprescindibles per al teu Android .

La primera app és Whistle Android finder FREE

Sabeu quan estas a casa i vols agafar el mòbil però no el trobes, aquesta app ho fa molt més fàcil ja que nomes sil-ban el teu mòbil comença a sonar amb la cançó que vulguis i vibrant per què així sàpigues on està . Va molt be i a continuació us ensenyaré el que tindreu que fer en quan us les instal·leu

Us sortira aquestes paraules Enable Whistle Android Finder al principi i un tic al costat , li teniu que donar al tic i sactibara la app després ho deixeu tot igual fins que posi Select Notification Sound , ja-bors li teniu que dunar i us sortira tota la musica que teniu al mòbil i la que be amb el mòbil cliqueu a la que us agradi i tanqueu la app , ara només tindreu que sil-bar i el mòbil començara a sonar .

Es molt útil i crec que totes les persones tindrien que tenir-la .

La segona app és Splashtop és la app més útil que he vist, tracta de que pots utilitzar el teu mòbil com a mouse del PC es mol útil ja que et surt la pantalla del ordinador al mòbil i la fletxa de dintre del ordinador la controles amb el dit o també pots ferla servir com a mouse portàtil . Es pot fer servir per compartir apps , per passar diapositives o fins i tot per editar vídeos . Nomes gasta 19 mb del mòbil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s