Els grans comenten a divendres

 

És tracta d’un debat entre diversos personatges emprenedors de Catalunya.

Són : Pau García Milà, Ricardo Fisas, Joan Sala i Joaquín Lorente.

Cadascú exposa un projecte que ha creat, pero realment del que més parlen son de virtuts emprenedores i de que cada fracas és te que treure la part positiva per poder millorar i seguir endevant i de les actituts que s’han de tenir per poder formar una empresa… El missatge que ens arriba d’aquest debat és molt positiu, Ja que com a eh dit els personatges parle del fracas com una cosa pusitiba i fins i tot arriben a dir que moltes vegades es millor tenir un fracas que una idea que tiri poc ja que milloraras i el proxim projecte serpersonalment el veig positiu perquè els quatre personatges para molt millor , també diuen que tothom pot portar endavant una idea per formar la teva enpresa o qualsevol projecte , etc.

Ara us deixo aqui el video per que el mireu .

Ara us descriure als personatges per que els coneixeu millor :

Pau García Milà.

És un noi català que va néixer el 26 de juny de l’any 1987 a Olesa ara te 27 anys però amb 17 anys va fundar la seva empresa: eyeOS, que es tracta d’un sistema operatiu lliure que el que fa és que puguis tenir la teva informació emmagatzemada al nuvol i que tu des de qualsevol ordinador pugui tenir a ma els teus fitxers. Com ja surt al vídeo ell diu que per se un bon emprenedor la cues-tio és sempre que tinguis una idea treure-la endavant i no guardar-la en un calaix per no ferla servir mai . També diu que ell va aconseguir fer allós en un dels seus intents per aconseguir fer un bon programa i que va ser per accident ja que eyeOS anava ser per consum propi .

eyeOS va ser venuda a telefonica fa1 any per 300 milions d’euros , com eyeOS i han mes aplicacions que fan el matex encara que amb diferent nom . Alguns del altres projectes de Pau García Milà van ser derver un sistema operatiu que el que feya era que poguesis copartir videos des del ordiador amb el amics atraves de la red i l’altre va ser un tipu de watsshap queno puc dir el nom ja que el van cesurar per denuncia de watsshap dien que era una copia , finalment la seva principal idea de emprnedor es una persona que lluta pel que vol que te idees i no les guarda sino que és valent i les intenta tirar cap a endevant encara que despres pot o no trobar venefici .

Ricardo Fisas

En Ricardo va néixer l’any 1929 i va morir l’any 2002 amb  als anys en un accident de tràfic. Era el president de l’empresa de xiclets Wrigley fins l’any 1974 en que amb 50 anys es va quedar sense feina. A partir d’aquí va decidir crear la seva pròpia empresa : Natura Bissé. Aquesta idea la va tenir graciar a ser un von observador , ell veia que les mans dels seus treballadors era mol suaus i va demanar a uns biolags que examinesin les substancies , aquella substancia el que fella era menjarse tota la pell mort i deixarte las mans suaus . Gracies a aixó en Ricardo avans de moir tenia a la seva conta un total de 3 milions de dolars .

Joan Sala

Va ser el creador de la pagina wep Verkami, aquesta pagina el que fa és que tu pots gravar un prujecte que vols treure cap a endevant i la gent si li interesa et subensiona amb una petita almoina de 5 ,10 ,20 euros i acambi poso un exemple ,si el projecte es un llibre , per 5 euros tel regala , per 10 tel firma i per 20 et dona mes llibres per regalar per exemple . aquesta paginamagrada molt en el lloc de que més de rebre diners i tu despres tenir que turnarlos nomes oferin el teu producte gratuitament .

Aquest son els tres enprenadors despres esta Joaquín Lorente. Aquest home es l’escriptor/pubicista de  “Tu pots” aquest llibre diu les vases per poder ser un bon emprenedor com per exemple saber observar , ser valent i no tenir por al fracas .

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s